"Det er best å klare seg mest mulig på egenhånd, i hvertfall på toalettet."

Våre produkter er prisgunstige alternativer med godt design og fornuftige funksjoner som gjør de populære på hjelpemiddelmarkedet. BioBidet er i en produktkategori som ikke er prisforhandlet og det kan søkes støtte om å få dette som hjelpemiddel fra NAV.

Vi arbeider også med spesialløsninger for tilrettelegging av BioBidet kombinert med andre produkter, som kombinasjon av BioBidet med Aerolet Toiletlift og vårt egenutviklede forenklede fjernkontroll/bryterkontrollenhet for BB-1000.

 

Produkter

biobidet
   
Modell
Hjelpemiddelnummer
bb1000
134016
bb900
134017
bb200
Ikke registrert som hjelpemiddel
bb50
Ikke registrert som hjelpemiddel

Andre produsenter :
   
bb50
Ikke registrert som hjelpemiddel
bb50
Ikke registrert som hjelpemiddel
bb50
Ikke registrert som hjelpemiddel
 

Nyhet: Tergeo IR-1000


Etter forespørsler har vi startet utviklingen av et forenklet betjeningspanel, der en sekvens av funksjoner kan aktiveres med et enkelt trykk og med mulighet for tilkobling av spesialbrytere.

IR-1000 er en programmerbar IR-kontroll for kombinasjon med BioBidet BB-1000 som gjør at personer med kognitive og motoriske problemer, og som ikke kan benytte standard trådløst betjeningspanel, alikevel kan styre dusj og tørk selv. Første prototype ble presentert på Selstendig Liv 2006 og ferdig produkt ventes å bli lansert i 2007.
Vi arbeider for tiden med brukergrensesnittet.

Egenskaper:
Svært enkel programmering - leser inn tastetrykk fra standard trådløst betjeningspanel.
Ett unikt program per tast, eller ett program for alle 4 tastene.
Individuelt justerbar skjelvefilter/tasteforsinkelse per bryter.
Mulighet for tilkobling av opptil 4 eksterne brytere
Membrantastatur for brukervennlighet og hygiene.

   

Vi kan i dag levere en "SvartBoks-løsning" med et enkelt brukergrensesnitt for programmering, med tilkoblinger for spesialbrytere (3,5mm plug).
Denne er egnet for løsninger med eksterne brytere. Mulige anvendelsestilfeller. Kombinasjon med Hodebrytere, Eggbrytere, blåse/sug etc.
Med denne løsningen kan nå brukere som normal har behov for assistanse til å aktivere funksjoner, mulighet til å bestemme vask og tørk selv .

 
Kombinasjon av BioBidet BB-1000 med Aerolet Toiletlift


I samarbeid med Varodd AS og Economic Holland bv kan vi levere BioBidet BB-1000 i kombinasjon med Aerolett Toiletlift.

Med denne typen vertikal toalettløfter beveges bidetet sammen med løfteren fra sittende til oppreist posisjon. Kombinasjonen desuderer behov for assistanse og reduserer belastningskader på personell.

Toalettløfteren er som standard utstyrt med nedfellbare armlener som også løftes for brukerens individuelle stå- og støttehøyder.

Personer med nedsatte arm eller håndfunksjoner opplever ofte problemer etter defekasjon. Et BioBidet i kombinasjon med toalettløfter er løsningen. Brukeren blir trygt løftet ned over klosettet og blir deretter vasket med tempert vann og tørket med varm luft, før brukeren løftes tilbake til oppreist posisjon.

Klikk her for animasjon

Se produsentens produktside for tekniske spesifikasjoner.

 
 
 
 
BB-1000,BB-900 Installasjonsmanual og bruksanvisning