Detaljert funksjonsbeskrivelse BioBidet BB-1000, BB-900

BioBidet bidetsete er kort fortalt markedets mest avanserte toalettsete som dusjer deg helt ren, tørker deg tørr og fjerner lukt, i tillegg til en rekke andre funksjoner. I dette dokumentet vil vi forsøke å beskrive funskjonene.

Dusjfunksjoner
BioBidet bidetsete har ulike dusjfunksjoner avhengig av hvem som har gjort hva. Den patenterte 3i1 dusjdysen gir 3 ulike dusjtyper. Feminin dusj, som består av tre luftblandede vannstråler for en fyldig og skånsom dusj for feminin intimhygiene. Posteriørdusj, dusjen for alle, som består av tre luftblandede vannstråler for en grundigere posteriør dusj. Samt Impact dusj, som består av kun en vannstråle for spesielt kraftig posteriør dusj.
Dusjdysen er skjult inne i selve setet og blir først eksponert når en dusjfunksjon er aktivert. Dusjdysene er selvrensende og skylles alltid før og etter bruk. Dusjstrålens posisjon og trykk kan finjusteres fra kontrollpanelet.

Bevegende dusj og Pulsmassasje
Det er to avanserte tilleggsfunksjoner som kan kombineres med feminin og posteriør dusj. En funksjon kan automatisk bevege dusjdyse frem og tilbake for å rengjøre over et større område, og en avansert pulsmassasjefunksjon gir en pulserende dusj som kan stimulere blodsirkulasjon og vil lindre plager relatert til dette.
Det benyttes selvfølgelig temperert vann som blir varmet opp av apparatet og temperaturen er justerbar. Alle innstillinger som posisjon, vanntrykk, og temperatur vil bli lagret, slik at når ønsket kombinasjon av innstillinger er funnet vil de være tilgjengelig ved neste gang apparatet benyttes.

Brukerdetektor
En sensor i setet sørger for at apparatet kun fungerer når noen sitter ned på setet. Dersom brukeren forlater setet mens en dusjfunksjon er aktivert vil dusjfunksjonen avbrytes umiddelbart. Dette forhindrer at dusjfunksjoner aktiveres uten at brukeren sitter på setet og at vann dusjes ut i rommet.

Varmluftstørk
Etter dusj kan brukeren aktivere luftørkeren som med en behagelig, justerbar, varm luftstrøm, tørker akkurat som en føner.

Luktfjerner
En avtrekksvifte, som aktiveres når noen setter seg ned på setet, vil trekke luft ut fra klosettskålen og gjennom et kullfilter som fjerner ubehagelig lukt. Avtrekksviften er aktiv i ett minutt etter at brukeren har forlatt setet.

Oppvarmet sete
Selve setet er oppvarmet slik at det alltid er en behagelig temperatur når du setter deg ned og slipper å oppleve et kaldt dosete, temperaturen er selvfølgelig justerbar via kontrollpanelet.
Dempet lokk og sete Lokk og sete har en fast oppreist posisjon som forhindrer at disse faller ned av seg selv og er pneumatisk dempet slik at de vil synke sakte ned, uten å smelle sammen eller med fare for å klemme fingre.

Energisparefunksjoner
Avanserte energisparefunksjoner reduserer strømforbruket når setet ikke er bruk. En hvilemodus funksjon reduserer vann og setetemperatur til et hvilenivå for rask oppvarming når setet benyttes. En annen funksjon kan over tid gjøre en analyse av hvilke tider det brukes og varme opp til de ønskede vann- og setet-temperaturene på tider der apparatet normalt benyttes og hvilemodus utenom disse tidene.

Modeller
BioBidet bidetsete er tilgjengelig i to versjoner. Begge modellene har de samme avanserte funksjonene, men er forskjellige ved at modell BB-1000 har trådløst betjeningspanel og medfølgende veggmonteringsbrakett for plassering av betjeningspanel i en mer hygienisk og ergonomisk sone, enn på høyde med og rett ved siden av klosettskålen, mens modell BB-900 har betjeningspanelet på apparatet.

Montering

Apparatet monteres på klosettet med en monteringskinne med fleksbel tillpassning av monteringsbolter. Selve apparatet skyves på denne skinnen. Apparatet løsnes fra skinnen med en utløserknapp. Det er derfor enkelt å fjerne setet for rengjøring av apparat og klosett.

© 2005 Tergeo AS

2006 Tergeo AS